• Reviews

 • 4,9
  4,9 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
  Uitstekend88%
  Heel goed12%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%

  Gevelreiniging, lood en raamdorpels vervangen.

  november 9, 2023

  Professioneel uitgevoerd door uiterst correcte en vriendelijke eigenaar.

  Veel kennis van zaken met duidelijke, alles inclusieve offerte zonder verborgen meerwerk.

  Door mij van harte aanbevolen.

  A. van Dalen

  Uitstekend!

  september 13, 2023

  Prem en Rafierty leveren vakwerk en zijn bovendien hele fijne en aardige mannen. Ons huis ziet er weer heel mooi uit en kan er weer tegenaan. We zijn heel tevreden!

  Dries

  Weer een nieuw bedrijf!

  augustus 11, 2023

  In het voorjaar van 2023 is Prem begonnen met de grote renovatie van het gebouw de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland, voegen eruit, zandstralen, opnieuw voegen en als laatste waterdicht maken. Door het slechte weer heeft het wel wat langer geduurd dan gepland, maar het resultaat mag er zijn. Het gebouw is weer als nieuw en de heren hebben alles weer netjes opgeruimd achtergelaten . Er was goed contact en advies tijdens de renovatie. Mannen bedankt!

  Dennis Vingerling

  Vakwerk

  juli 20, 2023

  Prem en Rafierty leveren kwaliteit, denken met je mee, komen hun afspraken na, zijn duidelijk in hun communicatie, werken snel en zijn prettig in de omgang. M’n muurtjes zien er weer als nieuw uit. Al met al zijn deze mannen echt aanraders om in te schakelen. Dank jullie wel 👍

  Patrick

  Geweldig vakwerk, uitgevoerd door vakmensen !

  juni 17, 2022

  Onze gevel en schoorsteen ( samen met 3 buren l door dit bedrijf laten renoveren. Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Prima afspraken gemaakt, door directe communicatie met elkaar. Waar er al onduidelijkheden waren, werden die gelijk beantwoord. Op alle fronten en in alle opzichten vakmensen, die niet schroomden om werkzaamheden die niet tot hun werk behoorden toch op te pakken. Voor een ontbrekende latei boven het huiskamerkozijn hadden zij een perfecte oplossing. Zelfs de hemelwater afvoer werd door hen vervangen omdat zij dit als hun handtekening beschouwden. Eerlijke mensen en prettig in de omgang. Een echt vader en zoon bedrijf. Echt een aanrader !

  Inge & Frank
× Stuur ons een whatsappje!